TERAPIA VISUAL ON LINE

El nostre sistema visual és molt complex, tenim una sèrie d'habilitats visuals que ens ajuden a enfocar i localitzar els objectes, treballar en visió pròxima, davant de l'ordinador, etc.

 

Les teràpies visuals són una branca més de l'optometria i en molts casos seran l'única solució a determinats problemes visuals. Poden ser aplicades a totes les edats, fins i tot en determinades ocasions a adults, que per la feina que realitzen o per l'estrès visual a què estan sotmesos, se'ls produeix una descompensació d'alguna habilitat visual, produint molèsties visuals, com mal de cap, picor, etc.

 

Moltes d'aquestes alteracions poden influir negativament en el rendiment escolar.

 

Si en un examen visual especialitzat es detecta alguna anomalia , el pacient haurà de realitzar un programa de rehabilitació visual personalitzat. L'objectiu serà aconseguir la restitució de totes les habilitats visuals, a uns valors normals, aconseguint així un bon rendiment visual.

 

L'objectiu de les TERÀPIES VISUALS ON-LINE dissenyades per l'equip científic del Professor Doctor Fernando-J. Palomar Mascaró és facilitar al pacient la realització de les mateixes des del seu domicili o una altra ubicació, minimitzant al màxim els desplaçaments.

 

Aquest sistema ens permet programar i configurar de forma personalitzada els tipus de teràpia i quantitat de sessions adequades per a cada cas. Al pacient en la seva visita al centre o consultori corresponent se li faciliten les instruccions necessàries per poder realitzar el programa prescrit .

 

L'únic requisit necessari és disposar d'un ordinador amb connexió a INTERNET .

 

 

ACCÉS PACIENTS
TERAPIA VISUAL
ON LINE
ACCÉS PROFESSIONALS
TERAPIA VISUAL
ON LINE

© 2018 Fernando-J. Palomar Mascaró

TERAPIA VISUAL ON LINE

Disseny web: ipcat.net